Emballasjemaskiner og miljøvern

Emballasje- og matmaskinindustrien er en fremvoksende industri som leverer utstyr og teknologi til emballasjeindustrien, næringsmiddelindustrien, landbruk, skogbruk, husdyrhold, fiskeri og fiskeri.

Siden reformen og åpningen har produksjonsverdien til næringsmiddelindustrien steget til toppen av alle næringer i nasjonaløkonomien, og emballasjeindustrien har også kommet på 14. plass.Utviklingen av storskala jordbruk har alltid vært i den grunnleggende posisjonen for nasjonal økonomisk utvikling.De enorme markedsmulighetene har fremmet den raske utviklingen av emballasje- og matmaskinindustrien.

Complete automatic food and beverage production line solutions and processes

Når det gjelder levering av utstyr og tekniske tjenester for emballasjeindustrien, næringsmiddelindustrien, landbruket, og dyp bearbeiding og omfattende bruk av landbruks- og sidelinjeprodukter, har forbindelsen med miljøvernrelaterte felt blitt stadig mer utbredt og nær.I mange prosjekter eller tjenester for emballasje- og matmaskineri regnes miljøvernutstyr og -teknologier som systemteknikk.

Som for eksempel husdyr og fjærfe slakting og kjøttforedling bedrifter kloakkbehandling og omfattende utnyttelse;maisstivelse og potetstivelse prosesseringsbedrifter, omfattende bruk av kloakkbehandling og biprodukter;øl, brennevin, alkoholanlegg avløpsvannbehandling og omfattende utnyttelse av biprodukter;akvatiske produkter behandling, omfattende bruk av avløpsvannbehandling og biprodukter fra bedrifter;svart brennevin prosessering teknologi og utstyr av papir fabrikker;dyp prosessering og omfattende utnyttelse av store mengder avfall (som slagg, skjell, stilker, juice, juice, etc.) under behandling av landbruksprodukter;Nedbrytbare emballasjematerialer, produksjonsteknologi og utstyr, etc.

Sammenlignet med andre bransjer er emballasje- og næringsmiddelindustrien i større grad knyttet til miljøvern.Noen områder er ikke bare i emballasje- og matmaskinindustrien, men tjener også miljøvernbedriftene objektivt.De har sine egne egenskaper og krever høy grad av oppmerksomhet fra hele bransjen.
For å beskytte det økologiske miljøet har landet nylig formulert 170 nasjonale miljøvernstandarder og industristandarder de siste årene.Mer enn 500 lokale miljølover og forskrifter er kunngjort.
"Kontrollplan for totale utslipp av forurensende stoffer" og "Trans-Century Semi-Green Project Plan" fremsatt av National Environmental Protection Agency blir implementert og har gradvis oppnådd resultater.Med forbedringen av miljøbevisstheten til hele samfunnet og den ytterligere forbedringen av miljølovhåndhevelsen av offentlige avdelinger, vil produksjonsbedriftene i emballasjeindustrien, næringsmiddelindustrien og landbruks- og sidelinjeproduktforedlingsindustrien møte et enormt press for utslipp av forurensning. standarder.

Anvendelsen av miljømessig ufarlig teknologi som et effektivt middel for å forbedre den økonomiske effektiviteten til bedrifter, redusere forurensning og forbedre konkurranseevnen til bedrifter vil sikkert bli anerkjent av flere og flere bedrifter og bli deres realistiske valg.Emballasje- og matmaskinindustrien har bevisst og ubevisst gått inn på miljøvernfeltet i markedsutviklingen.I bølgen av grønt miljø, grønn emballasje og grønn mat til beste for hele samfunnet, gis miljøvernutstyret og teknologien i høy grad som et systematisk prosjekt.Det vil bli lagt vekt på utvikling av emballasje- og matmaskinindustrien.
Landet gjennomfører strategien for storstilt utvikling av vestregionen.Samtidig har det gjentatte ganger understreket at i prosessen med å utvikle den vestlige regionen må vi styrke vår bevissthet om miljøvern, beskytte det økologiske miljøet og vurdere langsiktige fordeler for fremtidige generasjoner.I strategien for å utvikle den vestlige regionen, vil næringsmiddelindustrien, emballasjeindustrien, jordbruket, skogbruket, husdyrhold, stedfortreder og fiskeri utvikle seg raskt og vil uunngåelig bringe markedsmuligheter for miljøvernteknologier og utstyr.

Emballasje- og matmaskinindustrien må utvide markedet for miljøvernteknologi og utstyr samtidig som de går inn i det vestlige utviklingsmarkedet.Å bygge et grønt hjem sammen med befolkningen i den vestlige regionen er et ufravikelig ansvar for vår bransje.


Innleggstid: 12. mai 2022